Per a consultes: tel. 620 867 761. Accés a inici: clica sobre el logo InformaNiUS

28/12/11

LA INAUGURACIÓ DEL DESDOBLAMENT DE L'EIX TRANSVERSAL S'AVANÇA AL 2012

En plena crisi i sota pronòstics de recessió que justificaran més retallades públiques, l'empresa privada "Sedinsa" anuncià que tindrà enllestit el desdoblament de l'eix transversal, ara Autopista Autonòmica (sic) de Catalunya, abans d'acabar el 2012.
El portaveu de l'empresa explicà que no ho han fet pas, com diuen informadors tendenciosos, per començar a cobrar el peatge a l'ombra a càrrec de les arques públiques, sinó per una sincera voluntat de servei al país. Els nostres estudis prevuen un increment de camions i a finals d'any començarem a difondre que l'ampliació s'ha quedat petita i ja planifiquem el tercer carril.
A més l'empresa, d'acord amb el govern, té en cartera un nou projecte ecològic vinculat a l'eix: desplaçar les proves de F1, tan molestes i contaminants al circuit de Montmeló que està quedant petit, al trams selvatans i osonencs. Habilitaran graderies als pendents dels talussos i la tribuna se situarà a l'alçada de Joanet. Es crearan molts llocs de treball donat que els ninots que mouen les banderetes seran substituïts per robots o joves sense graduatd'eso o llicenciats en atur. Davant d'aquesta notícia els alcaldes de la zona s'han felicitat de la iniciativa i esperen que això reactivi l'economia, s'omplin els restaurants, les places de càmping i atraigui més inversors i cadenes d'hotels. A més, la zona ja té tradició amb els antecedents en el món del motor de competició amb el Rallye Catalunya Costa Brava i l'afluència, malgrat les retallades, està garantida perquè elconsumidor prioritza el que sap important.
En aquesta ocasió els ecologistes no s'han manifestat en contra. La redacció investiga si és que hi tenen interessos amagats.

Altres notícies d'aquesta WEB DESEMBRE2010, MARÇ2010.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Glups!!
Aggggggs!!
Fshssssss!